×

Почалося все у далекому 1894 році. Зі звичайного млина. Працьовитість і любов до рідної землі звичайного українця перетворилися на пишний урожай.


meal
flour

Зерно він завіз до млина та намолов багато мішків добірного борошна, крупи i старанно перебрав та просіяв.


А дорогою додому щедро роздав те борошно та крупи усім, кого зустрів. Селяни напекли з них хліба, пирогів та пиріжечків, наготовили каш та кулішів і смакували тепло й турботу, яке ввібрали мельникові дари із лану.


bread
buckwheat

І з того часу вироби з борошна та круп цього мельника з’являлися на столі дбайливих господинь. А каші стали справжнім оберегом на сторожі здоров’я сім’ї та любові і спокою у домі.


Сьогодні ми використовуємо сучасні технології, але, як і 100 років тому, ми дотримуємося традицій і робимо все з любов’ю та натхненням, щоб кожна сім’я мала на сніданок або до свята найкращі українські злаки — джерело енергії та життєвих сил.


cereals