×

!IMG_2464

Батончики з граноли

Інгредієнти

• Вівсяні пластівці – 700 г;
• Вершкове масло – 80 г;
• Мед –100 г;
• Сушена вишня або журавлина – 100 г;
• Цукор – 100 г;
• Горіхи (підійдуть будь-які) – 150 г;
• Ванільний цукор – за смаком;
• Кориця – за смаком;
• Сіль – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

1. Підігрійте у сотейнику мед, цукор, вершкове масло, ванільний цукор, сіль і корицю.
2. Подрібніть горіхи на велику крихту, змішайте з вівсяними пластівцями. Викладіть на деко, застелене пергаментним папером, і підсушіть у розігрітій до 160 градусів духовці протягом 10 хвилин.
3. З’єднайте гарячі пластівці з медово-масляною масою, додайте вишню (журавлину). Подрібніть усе в блендері.
4. Викладіть масу щільним шаром (1,5-2 см) на деко, застелене пергаментним папером, і випікайте при температурі 170 градусів протягом 20 хвилин.
5. Наріжте гранолу на батончики, доки вона ще гаряча. Зберігайте у герметичному посуді.