×

!IMG_9867

Гарбузова гранола з мигдалем і мускатним горіхом

Інгредієнти

• Вівсяні пластівці – 400 г;
• Мигдаль – 60 г;
• Сушена журавлина – 80 г;
• Гарбузове насіння – 100 г;
• Гарбузове пюре – 150 г;
• Цукор – 50 г;
• Вершкове масло – 50 г;
• Мед – 50 г;
• Мускатний горіх – за смаком;
• Дрібка солі.

Процес приготування:

1. Змішайте мед, розтоплене вершкове масло, гарбузове пюре(використовуйте мускатний сорт гарбуза – він дуже солодкий та ароматний; запечіть його у фользі або на пергаментному папері протягом 15-20 хвилин при температурі 180 градусів, подрібніть за допомогою блендера або протріть через дрібне сито), сіль і мускатний горіх.
2. Подрібніть мигдаль на велику крихту, змішайте з вівсяними пластівцями і гарбузовим насінням. З’єднайте обидві маси.
3. Застеліть деко пергаментом та покладіть на нього гранолу.
4. Випікайте при температурі 150-160 градусів – близько 40 хвилин. Кожні 10 хвилин перемішуйте гранолу. Готова гранола повністю суха та має золотистий колір.
4. Змішайте журавлину з теплою гранолою. Нехай повністю охолоне. Зберігайте у герметичній посудині.