×

!IMG_0879

Гранола з вишнею та йогуртом

Інгредієнти

• Йогурт – 100 г;
• Гранола, яка найбільше до смаку – 2 ст. л.
Вишневий шар:
• Заморожена вишня без кісточок – 80 г;
• Цукор – 1 ч. л.;
• Вода – 2 ст. л.;
• Кукурудзяний крохмаль – 1 ч. л. (без гірки)

Процес приготування:

Вишневий шар:
1. Змішайте у сотейнику вишню, цукор, воду і кукурудзяний крохмаль.
2. Варіть на повільному вогні кілька хвилин, до загуснення. Остудіть.
3. Зберіть десерт. Чергуйте шари: йогурт, вишня, гранола і т.д. Десерт чудово виглядає у прозорій посудині.