×

!IMG_0535

Кокосова гранола з кунжутом

Інгредієнти

• Вівсяні пластівці – 400 г;
• Кокосова стружка – 80 г;
• Цукати – 100 г;
• Мед – 50 г;
• Вершкове масло – 50 г;
• Насіння кунжуту – 2 ст. л.;
• Насіння соняшнику – 50 г;
• Дрібка солі.

Процес приготування:

1. Змішайте мед, розтоплене вершкове масло і сіль.
2. Перемішайте насіння соняшнику з вівсяними пластівцями, кунжутом і кокосовою стружкою. З’єднайте обидві маси.
3. Викладіть гранолу на деко, застелене пергаментним папером, і випікайте 40 хвилин при температурі 150 градусів, перемішуючи її кожні 10 хвилин. Гранола готова, коли повністю суха і золотиста.
4. Змішайте цукати з теплою гранолою. Нехай повністю охолоне. Зберігайте у герметичному посуді.