×

!IMG_8462

Вівсяна каша з маком, карамеллю і яблуками

Інгредієнти

• Молоко (вода) – 1 ст.;
• Вівсяні пластівці – 4 ст. л.;
• Розтертий мак – 0,5 ст.;
• Яблука – 1 шт.;
• Кориця – за смаком;
• Сіль – за смаком;
• Цукор 1 ст. л.;
• Вершкове масло, 1 ст. л.;
• Мед – за смаком.

Процес приготування:

1. Насипте цукор у каструлю і на повільному вогні доведіть його до стану карамелі, додайте вершкового масла, корицю, мак і яблуко, нарізане дрібними кубиками.
2. 2-3 хвилини потримайте на повільному вогні.
3. Додайте вівсяних пластівців, залийте склянкою молока (або води).
5. Варіть на повільному вогні близько 5 хвилин.
6. Зніміть з вогню і дайте каші настоятися ще 10 хвилин.