×

!IMG_2926(1)

Вівсяно-горіхове печиво

Інгредієнти

• Горіхи (мигдаль, фундук, волоський горіх) – 200 г;
• Вівсяні пластівці – 100 г;
• Яйця – 5 шт.;
• Цукор – 300 г

Процес приготування:

1. Збийте білки у стійку світлу піну. Поступово додаючи цукор, продовжуйте збивати, доки маса не загусне.
2. Обсмажте горіхи. Остудіть. Розтовчіть на дрібну крихту та додайте вівсяні пластівці.
3. З’єднайте вівсяно-горіхову масу зі збитими білками. Змішуйте дуже делікатно, за допомогою лопатки або шумівки – так ви зможете максимально зберегти легкість маси, і вона не буде розтікатися по деку.
4. Викладіть на пергамент отриману масу, формуючи за допомогою ложки невелике печиво.
5. Випікайте при температурі 170 градусів 25-30 хвилин. Дайте печиву охолонути і тільки потім зніміть з пергаменту.