×

!IMG_1814

Яблучно-вівсяні мафіни

Інгредієнти

• Велике яблуко – 1 шт.;
• Цукор – 120 г;
• Борошно – 200 г;
• Вівсяні пластівці – 100 г;
• Цедра половини апельсина;
• Розпушувач – 1 ч. л. (без гірки);
• Яйця – 1 шт.;
• Рослинна олія – 60 мл;
• Молоко – 250 мл.

Процес приготування:

1. Змішайте всі сухі інгредієнти: борошно, цукор, розпушувач, вівсяні пластівці.
2. Змішайте всі рідкі інгредієнти: яйце, рослинну олію, молоко і додайте цедру апельсина.
3. Додайте рідкі інгредієнти до сухих. Перемішайте. Додайте нарізане невеликими кубиками яблуко, попередньо очищене від насіння і шкірки.
4. Випікайте у формочках для мафінів, при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.
5. Прикрасьте цукровою пудрою.